Levering-betalingsbetingelser

Kjøpsvilkår
De oppgitte priser er de til enhver tid gjeldende om ikke annet annonseres ved tilbud etc. Spesielle tilbud anonseres, og fjernes fra webside ved tilbudsfristens utløp.

Levering 
Vi sender ut varer som er på lager, normalt på bestillingsdagen såfremst bestilling er registrert hos oss før 12:00. Bestillinger etter dette sendes ut neste virkedag. Betaling må være utført før utsendelse av varer finner sted.

Leveringstider 
Brevpost: 1-3 virkedager Pakke: 2-5 virkedager.Posten eller PostNord leverer alle våre varer om ikke annet er avtalt. Ved transport er varen transportørens ansvar. Eventuelt manko eller skade tas opp med transportøren. Det vil si at du må sjekke pakken for skader før du forlater postkontoret.

Fraktkostnader 
Prisen for forsendelse legges på varen ved pakking, og du får en e-post som bekreftelse på at ordre er pakket, og klar for forsendelse. Vår adresse: RCpro.no co/Sveis & Maskinteknikk AS Strandgata 50 8403 Sortland

I de tilfeller vi har fraktfri levering, så forbeholder vi oss retten til å sende med laveste mulige fraktmåte. Ved ekspress levering så gjelder ikke fraktfri levering.

Betalingsbetingelser
Ordrer bestilt på internett betales med i med Klarna, Visa eller Mastercard.
Du kan også betale med paypal til [email protected], men dette må avtales slik at vi kan sende deg en faktura på forhånd.

Returbetingelser-reklamasjon-service 
Returbetingelser-reklamasjon-service finner du her. Retur-Reklamasjon

Vår adresse: RCpro.no co/Sveis & Maskinteknikk AS Strandgata 50 8403 Sortland