CHIC SMART BOARD C1 BLACK

Kr 2 479,00
Produktnr. IO-C1BLA
2 stk på lager

 

 

IO Chic Smart C1 er en selvbalanserende elektrisk scooter, med dynamisk selvbalanserende teknologi, som gir deg friheten til å bevege deg rundt dit du måtte ønske. Brettet overvåker hellingen og vektfordelingen konstant og tar deg forover, bakover, stopper, vender forsiktig eller snur deg rundt på flekken. Makshastigheten er på 10 km/t. 

Ståhjulingen drives av et Li-ion-batteri på hele 4400mAh som gir deg en maks rekkevidde på 10-15km. Ladetiden er ca 2 timer med den medfølgende laderen.


Stabilt kjøretøy
Chic Smart IO Board består av to stabile hjul, en platform til å stå på og en balanseringsteknologi som gjør at du enkelt kan fordele vekten din i den retningen du vil kjøre. Ved å legge vekten din i ulike retninger kan du kjøre, svinge eller snurre rundt på stedet.

Fart!
Med Chic Smart IO Board får du fart på deg selv. Topphastigheten er 10 km i timen og en kjørelengde på 10-15 kilometer hvis batteriet ditt er toppladet

Slik bruker du Chic Smart IO Board
Dersom batteriindikatoren din er grønn er Chic klar for bruk og den aktiveres ved å sette én fot på brettet. Sett aldri begge føtter på plattformen samtidig ? da er det enkelt å miste balansen! Når den er aktivert er det trygt å sette den andre foten på plattformen. Start med å støtte deg til en vegg de første gangene du skal opp på den.

Chic styres ved å endre kroppens tyngdepunkt. Sensorer registrerer tyngdepunktet ditt ut fra hvilken retning du lener deg og Chic ruller i samme retning.

Som nybegynner er det smart å kjøre på et stabilt og jevnt underlag. Finn balansen i ro og mak og bruk bare små bevegelser. Start med å lene deg til sidene for å svinge. Når du har lært deg dette kan du trene på å kjøre fremlengs og baklengs i ulike hastigheter.

Hopp aldri av Chic, men gå av den i en rolig bevegelse med ett ben av gangen som du setter på utsiden av hjulet. Ikke skru av strømmen får du har gått fullstendig av ståhjulingen.

 
Spesifikasjoner:
  • Lastekapasitet: 20-100kg
  • Høyde på platform: 11cm
  • 3cm bakkeklaring
  • 15grader maks klatregrad
  • Dekkdiameter 17cm