UDI PREDATOR FPV WIFI-DRONE - QUADROCOPTER RTF

 

UDI Predator FPV er en kameradrone med WiFi videolink ned til bakken, her kan du koble på din smart-telefon(iOS og Android) og få live video-feed på skjermen. UDI Predator FPV er 48x48cm og leveres helt klar til å fly, det er med oppladbart batteri til selve dronen og lader til dette, til senderen må man kjøpe 4xAA-batterier utenom. Dronen er lett å fly og man kan også ta opp video og ta bilder fra lufta som lagres på medfølgende minnekort. 


Predator FPV, som også går under navnet Glede FPV er enkel å fly for nybegynneren, og har også ulike modus slik at man kan få dronen til å fly raskere når man selv ønsker det. Den tåler mye og det er også med reservepropeller om man skulle trenge det, kameralinsen kan justeres opp/ned manuelt alt etter hvordan man ønsker å filme. Siden dronen har live-video til din smart-telefon, kan man også prøve seg på enkel FPV-racing mellom trær og andre hindringer!

Modellen finnes i to fargevarianter. Mørk blå og svart. Hvis ikke annet er spesifisert sendes tilfeldig farge. Har du ønske kan dette skrives i kommentarfeltet når du fullfører din ordre.