TOP RC BLAZER RTF

Kr 1 995,00
Produktnr. TOPRC-BLAZER
1 stk på lager

 

 

En perfekt begynnermodell i solid materiale og med to sett vinger! Det ene vingesettet er typiske trainervinger som sikrer en stabil og lettkontrollert flight, perfekt for nybegynneren. Det andre settet med sportvinger er bedre egnet for å fly raskt og med bråere og mer avanserte manøvre. Dette vingesettet passer bedre for medium og erfarne piloter. 
 

Top RC Blazer RTF

Flyet er bygget i solid EPP materiale som er både lett og solid. Vinger og flykropp er dekorert med store kontraster slik at modellen skal være lett å se i luften, også på avstand. Understellet er utstyrt med store skumhjul som gjør modellen mindre kresen på underlaget. Med medfølgende batteripakke kan du forvente en flytid på rundt 8-12 minutter.

Settet er meget gjennomtenkt, og derfor raskt og enkelt å montere. Her har produsenten gjort en rekke smarte løsninger som lar deg montere hele modellen uten hverken lim eller verktøy. Tilsvarende enkelt er det å ta av vingene og komprimere modellen fro transport.

 

RTF

I RTF settet medfølger alt du behøver for å fly. Fly, batteri, lader og radioutstyr. Det eneste du behøver utenom pakkens innhold er 8AA batterier til senderen.
 

Top RC Blazer RTF 

Vingespenn 1280 mm med trainervinge
  1200mm med sportvinge
Lengde 942 mm
Vekt 1152 g
Motor Børsteløs AT3511 KV750 outrunner
Batteri 11.1V 2200mAh 20C
Batterikontakt Deans
Regulator 40A
Servoer 4x 9g
Radiosystem 2.4G